Sportlust ’46 trekt Groothusen aan

woerden • Sportlust '46 heeft aanvaller Terence Groothusen kunnen vastleggen voor het komende seizoen. 

Groothusen is Arubaans international en speelde dit seizoen nog in de voorronde van de Champions League met de Maltese club Hibernians FC. Volgens Sportlust '46 brengt Groothusen kwaliteit en ervaring met zich mee naar Sportpark Cromwijck. Hij staat ook bekend als een zeer doelgerichte aanvaller. 

Voorzitter Jan van de Heuvel is erg enthousiast over het aantrekken van Terence Groothusen. Hij gelooft dat Groothusen, die eerder voor onder andere  FC Dordrecht, Kozakken Boys en Alemannia Aachen speelde, de kwaliteiten en ervaring heeft die nodig zijn om Sportlust '46 in aanvallend opzichte te versterken.

TC-lid Cees Pels is eveneens blij met de komst van Groothusen. "Om een speler van dit kaliber binnen te halen, maakt niet alleen mij, maar de hele club trots. In aanvallend opzicht kwamen we dit seizoen te kort. Dat zal komend seizoen met onze nieuwe aanwinsten anders zijn."


MHC Woerden zoekt extra spelers

woerden • Het team heren >30 van hockeyclub MHC Woerden is op zoek naar versterking. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om eens mee te trainen of te komen kijken bij een training. De gemiddelde leeftijd van het team is rond de 40. De training is één keer per week en staat onder leiding van een ervaren coach. Wie interesse heeft, kan een e-mail sturen naar: ledenadministratie@mhcwoerden.nl.


Workshop ‘Gedrag (g)een probleem?’

woerden • Speciaal voor trainers, coaches of begeleiders die op zoek zijn naar praktische handvatten en tips om goed om te kunnen gaan met probleemgedrag, biedt Woerden Beweegt de workshop ‘Gedrag (g)een probleem’ aan. 

De workshop start met een korte inleiding over het signaleren van probleemgedrag. Daarna ervaart de deelnemer (in de praktijk en met behulp van videobeelden) wat de invloed kan zijn van de docent op het ontstaan van probleemgedrag en hoe dit zich mogelijk uit binnen een sportactiviteit. Als afsluiting is er een interactief gesprek waarin deelnemers direct toepasbare tips en handvatten krijgen aangereikt. De workshop is op maandag 12 juni van 19.30 tot 22.00 uur op het kantoor van Beweegteam Woerden (Jan Steenstraat 102). Trainers van sportverenigingen uit Woerden, Harmelen, Zegveld en Kamerik kunnen de scholing kosteloos volgen. Meer informatie: linda@beweegteamwoerden.nl.