Zwem4daagse in zwembaden Batenstein en H2O

woerden/harmelen • Ook dit jaar organiseert WoerdenSport Zwembaden weer de Zwem4daagse. Deelnemers kunnen van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 juni meedoen in zwembad Batenstein in Woerden en van maandag 10 tot en met donderdag 13 juli in zwembad H2O in Harmelen.   

De Zwem4daagse is bedoeld om kinderen te stimuleren om te blijven zwemmen, zodat ze ook na het behalen van het zwemdiploma veilig en met plezier kunnen bewegen en spelen in het water. Tijdens het evenement zwemmen de deelnemers vier dagen een afstand van 250, 500 of 1.000 meter per dag. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. 

Discozwemmen

Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen, zoals schminken, spelletjes en discozwemmen, dit alles met als thema ‘Holiday!’ Ook zal het Beweegteam Woerden leuke activiteiten organiseren. De kosten voor deelname bedragen 10,50 euro per kind (tot 16 jaar) en 16 euro voor een volwassene. Op de eerste dag zal mascotte Dukkie het startsein van de Zwem4daagse geven. Opgeven voor de Zwem4daagse kan via de website.

q  www.woerdensport.nl/activiteiten/zwem4daagse