• Maartje en Kine staan binnenkort in Het Klooster.
• Maartje en Kine staan binnenkort in Het Klooster. Foto: PR

Liefst 90 voorstellingen in Het Klooster

woerden • Het nieuwe theaterprogramma van Het Klooster telt meer dan 90 voorstellingen. De ticketverkoop start op dinsdag 19 mei. 

Gevestigde grote namen zoals Lebbis, Paulien Cornelissen, Birgit Schuurman, Jan Beuving, Spinvis, Peter Heerschop & Viggo Waas komen naar Woerden. Vanzelfsprekend is er ruimte voor aanstormend talent en nieuwe makers zoals Tobi Kooiman, Lisa Ostermann en Christian van Eijkelenburg. Daarnaast is er een selectie toneel, waaronder Hulde met Carine Crutzen & Bert Luppes en De Mannen van Maria met Anna Drijver. Muziekliefhebbers komen aan hun trekken met concerten van onder andere Massada, Flip Noorman, Beatrice en Vera van der Poel (Abba tribute), Rock 4 (Queen tribute) en de lokale gitaarheld Jan Kanis & Friends. 

‘Klooster Klassiek'

Wegens groot succes is er opnieuw een reeks klassieke concerten ‘Klooster Klassiek' in de Lutherse kerk. Dansliefhebbers kunnen onder andere genieten van Shifft & Soulcypher, Lloyds Company & Soweto Skeleton Movers. Om kinderen het theater te laten ontdekken, is er een reeks middagvoorstellingen speciaal voor jonge bezoekertjes. Daarnaast staan er dit jaar een aantal specials op het programma met actuele thema's en bijzondere onderwerpen die bezoekers een frisse nieuwe blik op de wereld geven.

q  www.kloosterwoerden.nl