JO16-1 SC Woerden glasrijk kampioen

woerden • Het JO16-1 elftal van SC Woerden is zaterdag kampioen geworden. Op het eigen complex won het met 3-1 van WDS.

Woerden kwam door een doelpunt van Yassir Hafid op 1-0 waarna WDS de gelijkmaker scoorde. Nog voor de rust was het aanvoerder Bas Overbeek die de 2-1 maakte. Dezelfde Overbeek maakte zo'n 10 minuten voor tijd de bevrijdende 3-1 waarna hij nog zijn penalty gestopt zag door de uitstekende keeper van WDS.

JO16-1 kende een uitstekend seizoen. De ploeg werd pas in de kwartfinale van de beker uitgeschakeld en verloor in de reguliere competitie slechts twee keer.

Zesde plaats ZPC Woerden

woerden • De waterpolodames van ZPC Woerden hebben zaterdag in het eigen Batensteinbad met 2-5 verloren van BZC Brandenburg. De ploeg eindigde daarmee op een zesde plaats in de competitie. Voor het nieuwe seizoen zoekt ZPC Woerden nog meiden/dames die willen waterpoloën. Bij interesse kan contact worden opgenomen via: polocommissie@zpcwoerden.nl.

Van Dijk wint rijdrit

woerden • Ellen van Dijk won vrijdag de tijdrit in de Omloop van Borsele. De Woerdense was oppermachtig en zette nummer twee Julia Kopecky op 48 seconden achterstand over het 20.59 kilometer lange parcours. Zondag kwam ze uit in Luik-Bastenaken-Luik. Ze speelde geen hoofdrol in de finale en kwam als 69e over de streep.