• Mirte Damen.
• Mirte Damen. Foto: Carla Vermeend

Column Mirte Damen: Ziggo Clowns

Algemeen 3.272 keer gelezen

Hi Ziggo, wat een walgelijk bedrijf zijn jullie. Jullie zijn zo bureaucratisch dat je er nooit doorheen komt. Ja je krijgt één of andere Miep aan de telefoon maar zij gaat je niet doorverbinden. Laat staan dat je iemand die beslissingsbevoegdheid heeft aan de telefoon krijgt. Je praat non-stop met clowns maar niet met God.  Een bedrijf vol clowns. Wat een horrorfilm. ‘Psssst wanna a balloon…?’ 

Wat is er gebeurd? Ik zal jullie de mand versie vertellen (kort, korter, mand). Mijn moeder er ik zijn opgelicht en besodemieterd door een deur aan deur verkoper van Ziggo! De situatie: deze grote klootzak heeft een order uitgeschreven en de handtekening van mijn moeder of van mij vervalst. Hoe zij er achter kwam ging als volgt. Zij kreeg een mail van Ziggo dat haar privé abonnement was veranderd naar een zakelijk abonnement en dat stond op mijn bedrijfsnaam. Maar met haar bankrekening etc alles.

Zij belde mij in paniek op. ‘Hi Mirt ik snap het niet. Ziggo heeft een mail gestuurd dat mijn contract is veranderd’. En zij stuurde mij de mail door. Het was echt waar…. Maar hoe in godsnaam kon dit.. Ik bellen met Ziggo. Na een uur kreeg ik de juiste persoon (dacht ik) aan de telefoon. En hij vertelde dat een deur tot deur verkoper dit heeft gedaan… Dat is raar, want mijn moeder is op vakantie en ik woon daar niet en mijn bedrijf zit daar ook niet….. Niemand was thuis. Dus dit was oplichting. 

Ik zei al gelijk tegen Ziggo dat dit valsheid in geschriften was en wij waren opgelicht. Pure identiteitsfraude! Nou dat is niet makkelijk… Ben nu 8 uur al aan de tel en de aangifte wordt gedaan tegen Ziggo. En zij doen niks… Zij zien het als een “verkeerde bestelling” en blijven daarbij.. Echt van de zotte! Het is echt een serieuze strafbare handeling en u neemt mijn moeder en mij niet series. Nu hebben we eindelijk de mail van de juridische afdeling. Maar zijn nog niet geholpen! Wellicht zijn er meerdere Woerdenaren getroffen door Ziggo? Surf dan naar: https://www.ziggo.nl/klantenservice/contact/formulier

Tja de vakantie van mijn moeder was echt veel minder leuk en dat is een understatement. Ze is bijna 75. 

Hey Ziggo, wat een geweldig voorbeeld zijn jullie van hoe het dus niet moet. Stelletje enorme amateurs! Wat een kwalijke schande is het.  Wellicht een goed idee om voortaan jullie zelf ook als clown te kleden. Dan herkennen we jullie ook. Maar dit is zelfs een belediging voor het fantastische clowns gilde! Sapperdeflap, Bumbaloo en alle me maggies er nog ééns aan toe zeg! Dag vogels, Dag bloemen, Dag Ziggo!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

• De politie is zichtbaar en onzichtbaar aanwezig in de omgeving van de school.
Futura College in Woerden dicht na online bedreiging Nieuws 29 feb, 13:38
• Eén van de eerste scènes met in het midden Jessica Corbijn.
Sterallures speelt Legally Blonde in theater Het Klooster Nieuws 29 feb, 12:12
• Uitreiking gids aan wethouder Mariëtte Pennarts.
Nieuwe activiteitengids voor 55+'ers uit de gemeente Woerden Nieuws 29 feb, 12:07
• Wethouder Arjan Noorthoek bij het nieuwbouwproject Weidse Weelde in Kamerik.
Gemeente Woerden: 'Praat mee over wonen' Nieuws 29 feb, 12:05
• Vuurwerkresten.
Minder prullenbakken vernield rond jaarwisseling Nieuws 29 feb, 11:55
• Plaatsing van een flexflitser.
'Flexflitsers' langs wegen in Woerden Nieuws 29 feb, 11:49
• Medewerkers mochten de heipaal beschrijven.
Startschot gegeven voor bouw houten bedrijfshal BluePrint Automation Nieuws 27 feb, 16:42
Afbeelding
Aanhanger schoonmaakbedrijf in brand 112 27 feb, 11:05