Afbeelding

VEP in de tweede helft ruim voorbij Bodegraven

Sport 252 keer gelezen

WOERDEN • VEP boekte zaterdag een eenvoudige overwinning op Bodegraven.

Vanaf de aftrap ging VEP op zoek naar de 1-0, maar het ontbrak aan scherpte in de afronding. Kans na kans werd knullig om zeep geholpen en Bodegraven beperkte zich de hele eerste helft tot het tegenhouden van de bal. Met 0-0 gingen de mannen de kleedkamer in.

Beslist
In de tweede helft kwam Bodegraven er zowaar af en toe uit, zonder daarbij overigens echt gevaarlijk te worden. Na een kwartier in de tweede helft werd de wedstrijd in het voordeel van VEP beslist. Joost Brugman opende van een meter of 25 de score en dat brak de ban. Twee minuten later verdubbelde Finn Visser de score en Lars van der Sluis schoof amper een minuut later de 0-3 binnen.

De wedstrijd leek gespeeld, maar VEP ging toch op zoek naar meer. Dat lukte ook. Daan Visser scoorde na een mooie steekpass van Bas Devivere de 4-0, waarna Bas zelf de eindstand van 5-0 op het scorebord zette.

Volgende week komt Linschoten op bezoek.