Afbeelding
Foto: aangeleverd
ingezonden

Autobedrijf Hans Jongerius gaat door met groeien met Oscar Autoverhuur in Woerden

Zakelijk 1.032 keer gelezen

WOERDEN • Autobedrijf Hans Jongerius is verheugd om aan te kondigen dat ze uitbreiden met Oscar Autoverhuur in Woerden. Deze nieuwe samenwerking biedt autobezitters in Woerden nieuwe mogelijkheden en een rooskleurige toekomst.

Autobedrijf Hans Jongerius breidt uit met Oscar Autoverhuur in Woerden

Met de toevoeging van Oscar Autoverhuur aan hun dienstenportfolio, kan Autobedrijf Hans Jongerius op hun locatie in Woerden nu een nog breder scala aan diensten bieden aan hun klanten in Woerden. Oscar Autoverhuur is een gerenommeerd autoverhuurbedrijf dat bekend staat om zijn uitstekende service en betrouwbare voertuigen. Door deze samenwerking kunnen klanten nu niet alleen terecht bij Autobedrijf Hans Jongerius voor de aankoop en onderhoud van hun auto, maar ook voor het huren van een auto voor korte of lange termijn.

Diensten van Autobedrijf Hans Jongerius

Autobedrijf Hans Jongerius is al jaren een vertrouwde naam in Woerden en omgeving. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, onderhoud en reparatie, APK-keuringen, en nu dus ook autoverhuur. Het team van ervaren monteurs staat altijd klaar om klanten te helpen met hun auto-onderhoudsbehoeften en eventuele reparaties.

Nieuwe mogelijkheden voor Autobedrijf Hans Jongerius met Oscar Autoverhuur in Woerden

De samenwerking met Oscar Autoverhuur opent nieuwe deuren voor Autobedrijf Hans Jongerius. Ze kunnen nu een bredere doelgroep bedienen en klanten voorzien van een complete mobiliteitsoplossing. Of het nu gaat om het huren van een auto voor een weekendje weg, een verhuiswagen voor een grote klus of een vervangende auto tijdens onderhoud of reparatie, Autobedrijf Hans Jongerius heeft nu de mogelijkheid om aan al deze behoeften te voldoen.

Diverse opties voor Oscar Autoverhuur

Bij Oscar Autoverhuur zijn er diverse opties beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen. Of u nu een compacte auto nodig heeft voor een stedentrip, een ruime gezinsauto voor een vakantie of een luxe voertuig voor een speciale gelegenheid, Oscar Autoverhuur heeft het allemaal. Voor degenen die zuinig willen rijden en gemakkelijk willen manoeuvreren in drukke stadsstraten, biedt Oscar Autoverhuur ook een scala aan compacte auto’s.

Een rooskleurige toekomst voor autobezitters in Woerden

Met de uitbreiding van Autobedrijf Hans Jongerius met Oscar Autoverhuur in Woerden, hebben autobezitters in de regio nu toegang tot een breed scala aan mobiliteitsoplossingen. Of ze nu op zoek zijn naar een nieuwe auto, onderhoud en reparatie nodig hebben, of een auto willen huren, Autobedrijf Hans Jongerius staat klaar om hen te helpen. Deze nieuwe samenwerking belooft een rooskleurige toekomst voor autobezitters in Woerden.

Floris Bakker

Redactiecoördinator Het Kontakt - Woerdense Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Mevrouw Egmond-Dekker viert haar 101ste verjaardag met hoog bezoek Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
'Verduidelijk grote verschillen tussen aantallen windturbines en locatiecombinaties in provincie Utrecht' Nieuws 13 uur geleden
Afbeelding
Automobilist ramt lantaarnpaal op de Oostdam en raakt gewond 112 14 uur geleden
Afbeelding
Briljanten bruidspaar Scholman-Van der Meer krijgt burgemeester op bezoek Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Jom Hasjoa laat zien dat de slachtoffers nooit worden vergeten Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Inwonersbelangen wil actie na overval op 14-jarige jongen op Woerdense kermis Nieuws 6 mei, 09:38
Afbeelding
Bevrijdingsfeest met een sportieve twist maakt Woerden blij Nieuws 6 mei, 09:07
In de Woerdense raadszaal Cor van Tuijl op de voorgrond met links achter hem Simon Brouwer en rechts Eric de Jonge.
Stabiliteit bij 100-jarige SGP: 'Het gaat altijd om de inhoud' Nieuws 6 mei, 09:00