• Jochem Twisker is vanaf volgend seizoen trainer van Sportlust '46.
• Jochem Twisker is vanaf volgend seizoen trainer van Sportlust '46. (Foto: aangeleverd)

Jochem Twisker nieuwe trainer Sportlust ’46

  •   keer gelezen   Sport

WOERDEN • Jochem Twisker is vanaf komend seizoen trainer van Sportlust ‘46. Hij tekent een contract voor één seizoen op Sportpark Cromwijck. Twisker volgt in Woerden de naar SV Spakenburgvertrekkende Patrick Loenen op.


Met Twisker haalt Sportlust ’46 een zeer ervaren en succesvolle trainer in huis. Zo pakte hij met SV Spakenburg in 2014 de algehele landstitel. Na drie seizoenen stapte hij over naar ASV De Dijken werd met de Amsterdammers kampioen van de Derde Divisie. Daarna was hij onder andere trainer van Hercules en GVVV. 

Trainersduo
Momenteel vormt Twisker samen met Chris de Graaf het trainersduo bij SV Spakenburg. Beide moeten het kwakkelende SV Spakenburg uit de degradatiezone loodsen, nadat eerder dit seizoenhoofdtrainer Eric Meijers werd ontslagen na de teleurstellende start van de blauwen in de Jack’s League.

Sportlust ’46 laat bij monde van TC lid Cees Pels weten zeer content te zijn met de aanstelling van Twisker: “We zijn zorgvuldig te werk gegaan in de zoektocht naar een nieuwe trainer. Jochem past perfect in het opgestelde profiel. We zijn dan ook erg blij dat we er uit zijn gekomen en kijken uit naar een mooie samenwerking.” 

Het eerste elftal van Sportlust ‘46 speelt in de derde divisie van de KNVB.

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten