• Siveo won zaterdag met 5-1 van Alphense Boys.

Siveo klimt naar derde plek

Sport 257 keer gelezen

ZEGVELD • Siveo heeft de wedstrijd tegen het laag geklasseerde Alphense Boys aangegrepen om te klimmen naar de derde plek op de ranglijst. In de eerste helft overtuigden de geel-blauwen bepaald nog niet. Maar een volstrekt ander Siveo bouwde daarna de 1-1 ruststand om in een overtuigende 5-1 zege.

Siveo startte belabberd en al in de eerste minuut leken de Alphenaren de score te openen. Maar de bal belandde met enig fortuin langs de invallende doelman Mike Voorend op de paal. Siveo kwam zelfs nog aan de leiding toen Jasper de Kruijf kon intikken op aangeven van Gertjan Brak 1-0. Halverwege de eerste helft konden de Alphenaren een apathisch toekijkende Zegveldse defensie echter verrassen met de gelijkmaker.

Druk
Na de thee verscheen een veel agressiever Siveo. Alphense Boys werd direct onder grote druk gezet en Siveo kreeg direct mogelijkheden om op voorsprong te komen. Pas rond de zestigste minuut leidde het tot een voorsprong. De ingevallen Gerwin Verlaan tikte binnen op een voorzet van Luuk Bregman: 2-1. De wedstrijd was daarna snel gespeeld. Zeker toen de Alphenaren met een terechte rode kaart in ondertal raakten. Lucas Vermeij, Lukas Timmerman en Erik Verlaan zorgden met uiteindelijk de 5-1 voor een juiste afspiegeling van de verhoudingen.

Gratis downloaden

• Roy Luca (midden) tijdens de uitreiking van het lintje op het gemeentehuis van Zeist.
Lintje voor Woerdense wethouder Roy Luca Nieuws 30 apr, 08:48
• De cast van de voorstelling 'Over-Leven'.
Woerdense jongeren spelen 'Over-Leven' in theater Het Klooster Nieuws 30 apr, 08:07
Afbeelding
'Genoeg zorgaanbieders die cliënten Kwintes over willen nemen' Nieuws 30 apr, 08:03
• Elektriciteitsmasten.
Utrecht neemt maatregelen om overvolle stroomnet te ontlasten Nieuws 30 apr, 08:01
• Gezelligheid op het dorpsplein van Harmelen.
Regen kan sfeer niet drukken tijdens Koningsdag fotoserie en korte video's 27 apr, 15:39
Afbeelding
Politie zoekt jongen die bejaarde vrouw uit Woerden heeft opgelicht met video 26 apr, 14:54
• De 26 gedecoreerden van de gemeente Woerden.
Een stortbui aan lintjes tijdens jaarlijkse lintjesregen in Woerden Nieuws 26 apr, 13:00
• Bart Somers bij het stalen sculptuur 'In het hoofd van je moeder'.
Stalen sculptuur in tuin Woerdense Petruskerk Nieuws 26 apr, 12:46