Afbeelding
Stockfoto

Titel voor SC Woerden ligt binnen handbereik

Sportt 418 keer gelezen

WOERDEN/ZEVENHOVEN • Na de 2-3 uitzege op SV Zevenhoven kan SC Woerden het kampioenschap ruiken.

Omdat concurrent Zwammerdam op een 0-0 gelijkspel bleef steken heeft SC Woerden aankomende zaterdag aan een punt genoeg om naar de derde klasse te promoveren.

In de wedstrijd tegen SV Zevenhoven begonnen de Woerdenaren slap. Na 25 minuten stond de thuisploeg op een 2-0 voorsprong. De koploper leek niet bij de les, maar nog voor de rust maakte Woerden de belangrijke aansluitingstreffer. Het was Kees Jansen die, enigszins gelukkig, de 2-1 maakte.

Na de rust had Woerden het betere spel. Het was Jesper Kleiweg die na 55 minuten de 2-2 op het scorebord zette. Woerden leek de wedstrijd in het slot te gooien, maar invaller Roman Gettrouw stormde het zestienmetergebied in en maakte de 2-3.

• Elektriciteitsmasten.
Utrecht neemt maatregelen om overvolle stroomnet te ontlasten Nieuws 11 uur geleden
• Gezelligheid op het dorpsplein van Harmelen.
Regen kan sfeer niet drukken tijdens Koningsdag fotoserie en korte video's 27 apr, 15:39
Afbeelding
Politie zoekt jongen die bejaarde vrouw uit Woerden heeft opgelicht met video 26 apr, 14:54
• De 26 gedecoreerden van de gemeente Woerden.
Een stortbui aan lintjes tijdens jaarlijkse lintjesregen in Woerden Nieuws 26 apr, 13:00
• Bart Somers bij het stalen sculptuur 'In het hoofd van je moeder'.
Stalen sculptuur in tuin Woerdense Petruskerk Nieuws 26 apr, 12:46
• Leerlingen van het Technasium van het Minkema College met het 'bestekrek' en de 'cd-lamp'.
'Bestekrek' winnaar van upcycle-project Minkema College en Duurzaamheidswinkel Nieuws 26 apr, 11:57
• Muziek tijdens een 'tussenstop' van de Thuisbus.
Thuisbus gaat weer rijden door Woerden en omliggende dorpen Nieuws 25 apr, 17:07