<p>• Theater Het Klooster.</p>

• Theater Het Klooster.

(Foto: Floris Bakker)

Het Klooster schrapt alle voorstellingen tot en met 18 december

  •   keer gelezen

WOERDEN • Theater Het Klooster schrapt tot en met zaterdag 18 december alle voorstellingen. Dat besluit is genomen vanwege de verscherpte coronamaatregelen die afgelopen vrijdag bekend zijn gemaakt.  


Het is voorlopig niet toegestaan om na 17.00 uur publiek te ontvangen in het gebouw. Dat betekent onder meer de dansvoorstelling van Club Guy en Roni, de theatervoorstelling King Lear en de voorstelling van cabaretier Patrick Nederkoorn niet door kunnen gaan. Het Klooster neemt contact op met mensen die kaarten hebben. Zij hoeven niet zelf te bellen.  

Online
Ook worden er na 17.00 uur geen lessen meer aangeboden in Het Klooster. Lessen zullen zo veel mogelijk online plaatsvinden of worden verplaatst. De lessen voor 17.00 uur gaan wel gewoon door, zowel in Het Klooster als in de dependance in De Notenbalk in Harmelen.  

Voor wie Het Klooster bezoekt gelden de volgende maatregelen: QR-code check voor iedereen vanaf 18 jaar; mondkapjes verplicht in de gangen, 1,5 meter afstand houden;, éénrichtingsverkeer in de gangen en geen wachtende ouders in het pand. 

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten