• Voor kinderen is er van alles te doen tijdens de ScowOpen.
• Voor kinderen is er van alles te doen tijdens de ScowOpen. (Foto: J.P. Vroemen )

Scouting Woerden houdt open dag

  •   keer gelezen

WOERDEN • Scouting Woerden houdt zaterdag 21 mei de jaarlijkse open dag, de ScowOpen. De hele middag kan jong en oud zich vermaken met tientallen activiteiten en een foodplein. 


Kinderen kunnen er levend zeeslag spelen met kano’s, roetsjen van de kabelbaan, raketten bouwen én afschieten, midgetgolfen en nog veel meer. Wie even bij wil komen kan gaan knutselen, zich laten schminken of leren koken boven een kampvuur.  Alle activiteiten worden ondersteund door de vrijwilligers van Scouting Woerden, die ervaring hebben met verschillende leeftijdsgroepen. Ondertussen kunnen de ouders op het foodplein allerlei versgebakken lekkernijen krijgen of een drankje doen aan de bar.

Het terrein aan de Kromwijkerdijk is van 12.00 tot 17.00 uur open. De entree is 5 euro voor kinderen; volwassenen hebben gratis toegang. Vanwege de verwachte drukte en het gebrek aan parkeerplaatsen verzoekt de organisatie bezoekers om op de fiets te komen. Kinderen kunnen het beste oude kleding aantrekken. Een reservesetje meenemen is aan te raden.  

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten