• Siveo speelde 1-1 gelijk tegen SC Woerden.
• Siveo speelde 1-1 gelijk tegen SC Woerden. (Foto: aangeleverd)

Siveo speelt opnieuw gelijk, nu tegen SC Woerden

  •   keer gelezen   Sport

ZEGVELD • Opnieuw moest Siveo genoegen nemen met een remise. Lang had de ploeg uit Zegveld uitzicht op winst, maar SC Woerden wist zaterdag laat in de wedstrijd alsnog de gelijkmaker te maken: 1-1. 


De blauwwitte gastheren startten met een licht overwicht. Toch was het Siveo dat het eerst echt gevaarlijk was en ook de leiding nam. Een vrije trap van Luuk Bregman werd nog gekeerd door de doelman van SC Woerden, maar de terugspringende bal werd door Lucas Vermeij binnen getikt (0-1). Kort daarop knalde Luuk Bregman de 0-2 binnen. Die treffer werd echter door de arbiter wegens ‘roepen’ geannuleerd.

Penalty
In de tweede helft golfde het spel op en weer. Na een uur leek Siveo de beslissing te forceren. De ploeg kreeg een penalty toegewezen en SC Woerden moest met tien man verder. Luuk Bregman miste echter vanaf elf meter. Het gaf SC Woerden duidelijk energie. Met veel inzet wist het de numerieke minderheid te compenseren. En het kreeg ook de beloning toen het uit de kluts de gelijkmaker scoorde (1-1).

In de laatste fase bleef alles mogelijk, maar beide teams wisten niet meer te scoren. 

Floris Bakker
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @BakkerFloris op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten